RedaRtcaj StantonNa MathewRin Tottenham Hotspur Paita Omalla Nimellä Quentin SethBevan

Ranskalainen sisälsi naurun ja rakkauden sydänhymiöt viestiinsä osoittaakseen, että hän vitsaili vain entisen joukkuetoverinsa kanssa, mutta Uruguay Paita Omalla Nimellä hänen sanomansa oli selvä.
Manchester Unitedin sankari Patrice Evra on paljastanut Sir Alex Fergusonin halun allekirjoittaa uudelleen Cristiano Ronaldo, kun hän oli Real Madridin kanssa. Evra on paljastanut, kuinka Ferguson suunnitteli sopimaan uudestaan ​​Tottenhamissa pelaavien Ronaldon ja Gareth Balen kanssa vain viikkoja ennen uutisia eläkkeelle tulemisestaan.
Viimeisimmässä UTD Podcast -jaksossa puhunut ranskalainen sanoi: ‘Tiedätkö, puhut vaikeimmista hetkistä, sanoisin ehkä tämä on yksi. Manchester United Double -voittaja Andrei Kanchelskis myöntää, ettei hän arvioi Harry Maguirea kapteeniksi.
Unitedissä Kanchelskis soitti Bryan Schalke 04 Vieraspelipaita Omalla Nimellä Robsonin, Steve Brucen ja Roy Keanen kanssa klubikapteenina. Kanchelskis, joka puhui yksinomaan AmericanGambler. .com -sivustolle, sanoi Maguiresta: ‘En tiedä. Hän ei ole joku, joka innostaa sinua kuin Roy Keane. Hän on vähän hiljainen ja ei todellakaan kimallu. Katsot kuinka Roy Keane ja Bryan Robson taistelivat kentällä, hän ‘vähän hiljainen ja tarvitsee jonkin verran päättäväisyyttä ja olla hieman aggressiivisempi. Tämä on jalkapalloa; se ei ole baletti.
Hän lisäsi: ‘Mielestäni United pitää paremmin Solskjaeria ainakin kauden loppuun asti ja katso, mitä tapahtuu. Miksi vaihtaa johtajaa kauden puolivälissä? Se aiheuttaisi vain suuria ongelmia. . Se on puheenjohtajan päätös, jos hän haluaa Pochettinon, tällä hetkellä United menee hyvin, heillä menee hyvin Mestarien liigassa, ja esitykset paranevat liigassa. Barcelona Paita Omalla Nimellä Katso Man Cityä. He alkoivat huonosti ja ihmiset sanovat päästä eroon Guardiolasta. Se ‘ on hullu. Tarvitset aikaa..

BrockKile maglie calcio MillaKnat

MariettaA Billiga Chelsea tröja ChaunceyD

ConsueloI jalkapallo pelipaidat HermanBea

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *