Enriqueta ElwoodChi LelaLayde Villarreal Paita Omalla Nimellä Irene ElliottBo

Tämän lisäksi vanha rouva etsii tapoja vähentää kustannuksiaan, kun jalkapallo ottaa osuman koronaviruspandemiasta. Koronavirusvaikutus on kärsinyt taloudellisesti, ja Juve laatii vaihto-ehdotuksen houkutellakseen Unitedin eroamaan Pogban kanssa.
Juven presidentti Andrea Agnelli haluaa tuoda ranskalaisen takaisin Torinoon – ei vähiten markkinointiarvonsa vuoksi. Tuttosportin mukaan Uruguay Paita Omalla Nimellä Juve on valmis tarjoamaan keskikenttäparin Aaron Ramseyn ja Adrien Rabiotin vastineeksi Pogba. .
Aivan viime viikolla Tottenham Hotspur Paita Sky Italian Fabrizio Romano julisti: ‘Juventus halusi kokeilla onneaan Paul Pogban kanssa tänä kesänä ja on työskennellyt sen parissa tammikuusta helmikuuhun.
Juve on käynyt viime viikon aikana neuvotteluja Pogban edustajan Mino Raiolan kanssa yrittääkseen selvittää, kuinka sopimus voidaan saavuttaa. Bianconerilla on kassavirtaongelmia johtuen koronaviruksen lopettamisesta Italiassa, ja heidän parhaat mahdollisuutensa käydä vaihtokauppaa Unitedin kanssa on tarjota pelaajille suora vaihto.
Yksi tai useampi Aaron Ramsey, Adrien Rabiot ja Douglas Costa voivat siirtyä Unitediin vastineeksi Ranskan MM-voittajasta. . Italian koronaviruskriisi on vaikuttanut Juven talouteen, erityisesti palkkojen ympärille, ja Agnelli on jo ottanut käyttöön uuden palkkakaton.
AS: n mukaan useita vanhempia pelaajia on saatavana, ja Miralem Pjanic, Gonzalo Higuaín ja Adrien Rabiot ovat kaikki myynnissä, kun taas Mattia de Sciglio käy nyt Itävalta Paita neuvotteluja Barcelonan kanssa..

Wilhelmin fotball drakter ElishaHan

AprilbzP maillot foot BelleKort

LeonieLan camisetas de futbol Francisca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *